Kolla in vad vi arbetar med nu och appens nya funktioner. För att ta del av de senaste nyheterna behöver du ladda ner och uppdatera appen till den senaste versionen.

betyg och omdome app svenska alarm

På gång..

Kom gärna med egna förslag och idéer på bra funktioner. Du kan använda chatten nere till höger eller skicka ett mail till [email protected]

• Logga in med Face-ID och Touch-ID
  • Fler uppdateringar i Aktivitetsloggen vid begäran av Väktare för att se när väktaren tillkallas, avbryts och vilken användare som hanterat en larmhändelse
  • Spara Larmkoden i appen för att slippa skriva in den manuellt vid av- och pålarmning

April

• Zooma på bilder i Aktivitetsloggen✔️
  • Åtgärden Väktare Nu är lanserad och kan aktiveras till appen✔️
  • SMS vid driftlarm✔️
  • Vyn Alarm i appen samlar information från flera detektorer vid brand och överfallslarm i en och samma larmhändelse✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Mars

• Stora bilder i Aktivitetsloggen✔️
  • Enklare hantering av flera larmsystem i appen när vyn Alarm visar alla larmhändelser på förstasidan (slipper växla mellan olika larmsystem)✔️
  • Förtydligat datum och tid som visar tiden från att larmet gick i vyn Alarm✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Februari

• Vyn Alarm i appen samlar information från flera detektorer vid brand och överfallslarm i en och samma larmhändelse✔️
  • Stora bilder i vyn Alarm✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Januari

• Appkod för att logga in i appen med en fyrsiffrig kod✔️
  • Filtrerar automatiskt bort onödiga händelser i Aktivitetsloggen✔️
  • Väktare Direkt blir bättre med automatisk bortfiltrering av larmhändelser vid avlarmning i sektionsindelade larm✔️
  • Effektivare förmedling av skarpa larm till Larmcentral och Väktare✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Stabil drift och funktionalitet

Plattformen är en driftsäker och redundant lösning. Dygnet runt övervakas och mäts upptiden på våra servrar som är utspridda på olika geografiska platser i Sverige. Det innebär att crasher och överbelastningar i stor utsträckning automatiskt hanteras och kan upprätthålla funktionen, utan att användaren påverkas av något driftavbrott.

upptid server Svenska Alarm app