Här kan du kolla in vad vi arbetar med nu och appens nya funktioner. För att ta del av de nya funktionerna behöver du ladda ner och uppdatera appen till den senaste versionen.

betyg och omdöme app svenska alarm

På gång..

Kom gärna med egna förslag och idéer på bra funktioner. Du kan använda chatten nere till höger eller skicka ett mail till [email protected]

• Enklare av- och pålarmning. Ny funktion som sparar Larmkoden i appen för att slippa skriva in den manuellt för att larma på och av.
  • Enklare navigering i appen. Markeringar som visar antal aktiva larm i appen. Både på ikonen men också inne i appen på tabben till vyn Alarm
  • Uppdateringar i Aktivitetsloggen. Tex information om väktarrapport och en Användares hantering av larmhändelser.

Juli

• Logga in med biometrisk legitimation som Ansiktsigenkänning Face ID och Fingeravtryck Touch ID✔️
  • Avbryt Väktare Direkt inom fem minuter i vyn Alarm genom att trycka falskt och nu också lanserat funktionen: När användare markerat ett larm som Skarpt kan användaren med ett knapptryck avbryta väktaren inom fem minuter från att larmet löste ut (gäller endast larmanläggningar med funktionen Väktare Direkt)✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Juni

• Aktivitetsloggen uppdateras när en Väktare Direkt har blivit tillkallad✔️
  • Aktivitetsloggen uppdateras när en begäran om utryckning tagits emot av larmcentralen✔️
  • Aktivitetsloggen uppdateras när en användare tillkallar en Väktare i appen✔️
  • Aktivitetsloggen uppdateras när en Väktare Direkt inte längre går att återkalla✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Maj

• Zooma på bilder i Aktivitetsloggen✔️
  • Förbättrade bilder i vyn Alarm som åtgärdar problem med suddiga bilder✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

April

• Åtgärden Väktare Nu är lanserad och kan aktiveras till appen✔️
  • SMS vid driftlarm✔️
  • Vyn Alarm i appen samlar information från flera detektorer vid brand och överfallslarm i en och samma larmhändelse✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Mars

• Stora bilder i Aktivitetsloggen✔️
  • Enklare hantering av flera larmsystem i appen när vyn Alarm visar alla larmhändelser på förstasidan (slipper växla mellan olika larmsystem)✔️
  • Förtydligat datum och tid som visar tiden från en larmhändelse i vyn Alarm✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Februari

• Vyn Alarm i appen samlar information från flera detektorer vid brand och överfallslarm i en och samma larmhändelse✔️
  • Stora bilder i vyn Alarm✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Januari

• Appkod för att logga in i appen med en fyrsiffrig kod✔️
  • Filtrerar automatiskt bort onödiga händelser i Aktivitetsloggen✔️
  • Väktare Direkt blir bättre med automatisk bortfiltrering av larmhändelser vid avlarmning i sektionsindelade larm✔️
  • Effektivare förmedling av skarpa larm till Larmcentral och Väktare✔️
  • Systemuppdateringar för säker och stabil drift ✔️

Stabil drift och funktionalitet

Plattformen är en driftsäker och redundant lösning. Dygnet runt övervakas och mäts upptiden på våra servrar som är utspridda på olika geografiska platser i Sverige. Det innebär att crasher och överbelastningar i stor utsträckning automatiskt hanteras och kan upprätthålla funktionen, utan att användaren påverkas av något driftavbrott.

upptid server Svenska Alarm app