Skydda din app med en Appkod. Utan ett extra skydd av Appkod eller FaceID/TouchID blir larmappen inaktiverad efter 30 dagar, därefter krävs det på nytt en aktivering av appen med epost och lösenord. Lägg till en fyrsiffrig Appkod så blir du inte automatiskt utloggad.

Så här lägger du till en Appkod

1. Öppna appen

2. Klicka på fliken längst till höger - Inställningar

3. Klicka på Appkod

4. Välj en fyrsiffrig Appkod. Det kan vara samma fyrsiffriga kod som du använder som Larmkod.

Logga in i Svenska Alarm larmapp med en fyrsiffrig Appkod

Byta Appkod

1. Öppna appen

2. Klicka på fliken längst ner till höger - Inställningar

3. Klicka på Appkod

4. Välj en ny fyrsiffrig Appkod

Glömt Appkoden (och vill återställa till en ny Appkod)

Har du tillgång till FaceID eller TouchID så fungerar det bra att logga in med för att sedan ändra Appkod under inställningarna.

1. Har du inte tillgång till FaceID eller TouchID måste appen raderas

2. Ladda ner appen

3. Aktivera appen genom att logga in med din epost och lösenord

4. Klicka på fliken längst till höger - Inställningar

5. Klicka på Appkod

6. Välj en fyrsiffrig Appkod. Det kan vara samma fyrsiffriga kod som du använder som Larmkod.