Vid ett driftlarm får du ett SMS och larmhändelsen visas i Aktivitetsloggen. Svenska Alarms app har stöd för följande driftlarm:

• Strömavbrott
  • Vattenlarm
  • Temperaturlarm
  • Lågt batteri i en detektor och centralapparat
  • Batteribackup har tagit slut i centralapparaten

SMS skickas till alla användare

Vid en larmhändelse så skickas det ut ett SMS till numret som du själv kan fylla i under Inställningar - Kontoinställningar i appen (tänk på att numret ska skrivas in med landsnummer först, tex +46707123456).

Kan det skickas SMS vid driftlarm till en användare som inte har appen?

Ja, hör av dig till oss på chatten nere till höger om du vill du lägga till en användare som ska ta emot SMS vid driftlarm men inte ska vara registrerad för appen eller ha en aktiverad larmapp på telefonen.

driftlarm Svenska Alarm

Driftlarm visas i Aktivitetsloggen

Gå in i appen så ser du tydligt vilken typ av driftlarm, klockslag och datum som det inträffat. Här nedan ser vi ett exempel där centralapparaten varnar för lågt batteri den 12e maj 2020 kl 11:13.

lågt batteri driftlarm