Larmtjänst

Marknadens smartaste larmtjänst till ett riktigt bra pris

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En komplett larmtjänst skapar trygghet och ger användaren full kontroll. Pris 175 kr i månaden och vid betalning av årsfaktura får du 10 % rabatt*. Vi har prisgaranti. Du gör ett klokt val när du väljer Svenska Alarm som larmleverantör.

Larmtjänst – allt det här ingår

🔗 Uppkopplat till certifierad larmcentral – ditt larmsystem är uppkopplat dygnet runt, året runt. Det säkerställer att närmaste väktare kan tillkallas vid en larmhändelse.

💂 Väktare – det finns alltid en väktare redo att åka. Du väljer mellan funktionerna Väktare Direkt, Väktare Standby och Väktare Nu.

💰 Fria utryckningar - vid bekräftat inbrott, överfall och brand.

🚓 112 direkt – Vid nödsituation tar en knapptryckning i appen dig i direktkontakt med SOS Alarm.

🏠 Digital grannsamverkan – koppla ditt smarta larmsystem till grannen. Grannsamverkan är ett bevisat effektivt sätt att minska risken för inbrott.

📶 Säker GPRS uppkoppling – ett abonnemang med högsta prioritet i telefonnätet för säker kommunikation från ditt smarta larmsystem till app och väktare.

💻 Senaste säkerhetsuppdateringen – det gäller att ligga steget före. När du har larmtjänst får du automatiskt de senaste och förbättrade uppdateringarna av mjukvaran för säkrare funktionalitet.

Larmdekaler och skylt - kostnadsfria nya fräscha dekaler med avskräckande effekt som minskar risken att få inbrott.

📱 App i världsklass – till- och frånkoppling av ditt larmsystem fungerar från världens alla hörn. Bilder direkt till appen och push-meddelanden vid larmhändelser. Aktivitetslogg som visar alla händelser med exakt datum och klockslag, du kan tex se när strömmen gick.

Ändringar

Svenska Alarms villkor för Larmtjänst kan komma att uppdateras regelbundet.