Alla samlingar
App
Aktivitetslogg
Aktivitetslogg

Alltid full kontroll över larmsystemet. Fliken aktivitet i appen visar alla händelser.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du hålls uppdaterat om vad som händer, alltid och direkt i Aktivitetsloggen. Du kan se alla händelser, Alarm, Fellarm och På/-avlarmningar.

Alla händelser samlade på ett och samma ställe

I Aktivitetsloggen går det att se om Väktare blivit tillkallad vid en larmhändelse. Alla statusuppdateringar för larmsystemet visas direkt i loggen under Aktivitet. Till exempel om en användare larmat på eller av larmsystemet, från app, knappsats, handsändare eller centralapparat.

Alarm - Larmhändelser, väktarstatus och bilder

  • Aktivitetsloggen uppdateras när en Väktare Direkt har blivit tillkallad✔️

  • Aktivitetsloggen uppdateras när en begäran om utryckning tagits emot av larmcentralen✔️

  • Aktivitetsloggen uppdateras när en användare tillkallar en Väktare i appen✔️

  • Aktivitetsloggen uppdateras när en Väktare Direkt inte längre går att återkalla✔️

Fellarm - Lågt batteri, strömavbrott

Du kan enkelt markera ett fellarm som läst eller oläst. Alla nya fellarm kommer in som olästa. Anledningen till den här funktionen är att när du bokat en Servicetekniker för batteribyte eller själv bytt batteri så kan du markera fellarm lågt batteri som läst.

Funktionen läst/oläst är lokal i appen. Det innebär att det är du som användare som själv väljer hur du hanterar det här. Det finns ingen synk till andra användare.

På- och avlarmning i Aktivitetsloggen

Alla händelser som är kopplade till larmsystemets status. Visar av-/pålarmning av alla användare. Svenska Alarms prisbelönta larmutrustning visar namn på den som larmat av eller på (äldre larmutrustning har stöd för att visa numret på användaren). När en statusändring sker automatiskt av ett scenario visas det tydligt. En automatisk pålarmning som triggas av ett scenario och då presenteras det i Aktivitetsloggen.


Bilder och film i Aktivitetsloggen

Kolla in bilderna från en Larmhändelse. Scrolla och zooma in på bilderna. Se den animerade filmen som ger en tydlig bild över händelseförloppet. Smidigt och enkelt direkt i Aktivitetsloggen.

aktivitetslogg app svenska alarm


 

Vilket språk kan jag ha i aktivitetsloggen?

Appen har stöd för Svenska och Engelska. Du kan enkelt ändra din telefons språkinställningar och då uppdateras texten i appen.


Hur långt tillbaka går det att se händelser?

Din historik sparas i 30 dagar. Fellarm sparas i 180 dagar. Du kan enkelt skrolla dig tillbaka i tiden och se äldre händelser i Aktivitetsloggen.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring på 0770-112060.

Fick du svar på din fråga?