Certifierad larmcentral

Alltid säker hantering av larmhändelser

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Svenska Alarms smarta app ihop med en certifierad larmcentral sparar tid och även pengar för kunderna.

Larmcentralen hanterar väktarutryckningarna och garanterar att närmaste väktare alltid kommer till platsen vid en utryckning.

Den smarta appen bygger på modern teknik och avancerade logaritmer som effektivt kan hantera tusentals larmhändelser samtidigt. Tid är en viktigt faktor vid hantering av larmhändelser. Ett utmärkt exempel då teknik överträffar mänsklig kapacitet är vid ett strömavbrott som genererar tusentals larmhändelser samtidigt som det sker ett skarpt inbrott och en väktare ska tillkallas. Svenska Alarm lösning hanterar alla dessa händelser automatiskt och skickar samtidigt väktare på det skarpa inbrottet.

Kostnadsbesparingen ligger i att teknik hanterar larmhändelserna. Vi erbjuder en smart prismodell där du som kund äger ditt egna larm och kan spara tusenlappar.

​
Varför en certifierad larmcentral: för de som vill ha en åtgärd av väktare ihop med Svenska Alarms app.
 Klicka här för att läsa mer om Väktarutryckning.