Temperatur i appen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I appen går det att få information om temperaturen både ute och inne. Ute temperaturen är kompatibel med samtliga larm köpta av Svenska Alarm så länge man har vår Larmtjänst. Temperaturen visas uppe till vänster under fliken Panel i appen.

Inne temperaturen är enbart tillgänglig för den nyare modellen av larm med Centralapparat SA2+. Klicka här för att läsa mer om Centralapparat SA2+.

Kan jag bestämma vilken enhet som ska avläsa temperaturen i appen?

Ja det går fint att bestämma vilken enhet som ska avläsa temperaturen i appen för inomhustemperaturen. Per default är det inomhussirenen som läser av temperaturen.

Önskar ni hjälp att byta vilken enhet som visar temperaturen i appen?

Se exempel på anläggning med Centralapparat SA2+ nedan:

Visas utomhustemperaturen i appen trots att jag inte har någon utomhussiren?

Yes det gör det absolut! Utomhustemperaturen i appen avläses på vilken ort som anläggningen är registrerad på. Detta ser ni enkelt under panel inne i Svenska Alarm appen.

Se exempel bild nedan:

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], chatta med oss på appen eller ring på 0770-112060.