Väktare Nu

Tillkalla en Väktare Nu. En unik och trygg funktion för dig med ett smart larm eller kamerabevakning

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En helt unik funktion som gör det möjligt att när som helst tillkalla en väktare. Aldrig en nekad väktare - ett knapptryck och väktaren är påväg.

Väktare Nu - från app och fysisk knapp

Svenska Alarm har en säker larmtjänst med väktarutryckning. Det finns flera mycket uppskattade och säkra väktarfunktioner. Väktare Nu är en unik funktion som kan aktiveras direkt i appen eller från en fysisk knapp.

• Väktare Nu - från överfallsknapp och trygghetslarm

Montera en överfallsknapp vid butiksdisken eller som halsband och armband. Funktionen Väktare Nu kan utan extra kostnad kopplas på din centralapparat, extern knappsats eller handsändare.

• Väktare Nu - direkt från appen.
    Direkt från appen kan du med ett knapptryck tillkalla en väktare närhelst du önskar. Funktionen Väktare Nu skiljer sig från andra väktarfunktionen på det sätt att det krävs inget aktivt larm för att kunna tillkalla en väktare.

Väktare nu till smarta larm och kamerabevakning

Fungerar Väktare Nu till både till Smarta larm och Kamerabevakning?

Ja. Väktare Nu är som en plusmeny till 112 direkt, Väktare Standby och Väktare Direkt. Funktionen Väktare Nu är en mycket bra funktion och kostar inget extra att lägga till.

Den fungerar utmärkt bra till både smarta larm och Kamerabevakning.

Får alla användare som är kopplade på anläggningen funktionen i appen?

Ja. Funktionen aktiveras per larmanläggning och alla användare som har larmappen kommer att se och kunna använda funktionen Väktare Nu direkt i appen.

Behöver jag prata med en telefonoperatör och förklara varför jag vill tillkalla en väktare?

Nej. Det är din trygghet och du bestämmer själv utan att någon kommer att ringa upp dig och kräva en förklaring till varför du tillkallar en väktare.

Behöver det ha gått ett larm för att jag ska kunna tillkalla en väktare?

Nej. Du kan närsomhelst tillkalla en väktare oavsett orsak.

Väktare Nu Svenska Alarm

Varför Väktare Nu: för de som alltid vill kunna tillkalla en väktare, även när det inte har gått ett larm. Perfekt funktion för dig med Kamerabevakning eller som Överfallslarm och Trygghetslarm i hemmet eller på företaget.