Du behöver ladda ner Svenska Alarms app, gör så här:

1. Ladda ner appen
iPhone - besök App Store och sök efter "AlarmView" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Android - besök Google Play och sök efter "AlarmView" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Så här ser ikonen för appen ut:

2. Acceptera pushnotiser - Vill du kunna få pushnotifieringar och ljud? Ladda ner appen och acceptera/godkänn pushnotiser och ljud.

3. Registrera din app - för att koppla din appen till ditt egna larmsystem behöver du registrera appen med en åttasiffrig Aktiveringskod som du hittar längst bak i användarmanualen. Till varje larmsystem går det att koppla upp till åtta appar.

4. Pinkod till din app - för att kunna larma på och av från din app så krävs det att din unika fyrasiffriga användarkod finns i appen. Klicka och läs mer om av- pålarmning från din app här.

5. Tryck på aktivera i appen.

6. Logga in appen med din fyrasiffriga pinkod.