Svenska Alarm har en modern och säker app. Så här gör du för att ladda ner och logga in i appen.

1. Ladda ner appen
 iPhone - besök App Store och sök efter "Svenska Alarm" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Android - besök Google Play och sök efter "Svenska Alarm" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

2. Välj ett personligt och säkert lösenord (återställ lösenord)
Varje användare behöver skapa ett personligt login med en egen mailaadress och lösenord.

1. Öppna appen och klicka på "Login"
  2. Klicka på "Glömt lösenord"
  3. Fyll i din e-postadress och klicka på den blå knappen "Lämna"
    Det är viktigt att e-postadressen som du fyller i är samma som den på ditt konto.
  4. Kolla din inbox och klicka på länken för att välja ett nytt lösenord på minst åtta tecken.
    (Mailet skickas från info@SvenskaAlarm.se. Tänk på att kolla överallt i din inbox, tex fliken alla, kampanjer och spam-filtret)
  5. Woho! Klart och du kan logga in i appen med din mail och lösenord

Har du frågor? Vill lägga till en användare eller vill du uppdatera din e-postadress så hjälper vi gärna till med det - klicka här för att chatta med vår support.

Så här ser mailet ut som skickas till din inbox:

Vill du lägga till flera användare?

Klicka här och läs om flera användare i appen

Vill du ha ha en ljudsignal och en notis vid ett larm?

Klicka och läs mer om notiser och SMS här