Skulle larmet gå kallas närmaste väktare till platsen omgående. Om det skulle vara ett falsklarm kan kunden själv, via Svenska Alarms app som visar bilder från larmsituationen, avbryta utryckningen.

Väktare Direkt vid brand, inbrott och överfall

Väktarfunktionen Väktare Direkt är en speciellt utvecklad funktion där det finns ett stort behov av en väktarinsats. Funktionen triggas av larmhändelser med larmkaraktär brand, inbrott och överfall.

Vid andra larmhändelser som tex driftlarm för ett lågt batteri tillkallas inte en Väktare Direkt. Önskas en väktarutryckning vid ett driftlarm kan väktaren manuellt tillkallas i appen.

Kontakta oss och aktivera funktionen Väktare Direkt

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.

Varför Väktare Direkt: för dig som själv inte vill verifiera en larmhändelse innan väktaren ska komma till platsen.