Det ska vara tryggt och enkelt att betala. Hos Svenska Alarm kan du dela upp din kostnad och delbetala. Våra tjänster väljer du själv om du vill betala en gång per år eller lägga upp på en månadsbetalning med autodragning.

Autodragning med Visa, Mastercard och American Express

Svenska Alarm rekommenderar att du betalar dina fakturor månadsvis med betalkort. Det är tryggt och säkert. Vill du att pengarna automatiskt ska dras varje månad - klicka här och välj kortverifiering.

Fördelar med Autodragning

• Månadsbetalning säkert och tryggt
  • Summan debiteras det registrerade betalkortet och fakturakvittens skickas till din e-post

Finns det ingen täckning på kortet eller att kortet gått ut så skickas det en e-post med information och möjlighet att uppdatera kortet. En skapad årsfaktura som är utskickad går inte att ändra till månadsbetalning. Månadsbetalning går endast att välja på framtida fakturor. En utskickad faktura måste alltid betalas.

Betala en Service med betalkort

Svenska Alarm rekommenderar att du betalar med betalkort. Du kan också välja att vid en Service få fakturan skickad till dig som pappersfaktura till en avgift på 70 kr. Vill du betala en utförd Service med betalkort - klicka här och välj kortverifiering.

OBS! En redan utskickad pappersfaktura är en utförd tjänst och går inte att ångra eller kreditera i efterhand.

Bankgiro (BG)

Vid betalning till bankgiro ange alltid fakturanummer.
(OCR-nr används inte och ska inte fyllas i)
Svenska Alarm BG: 447-1843

Utlandsbetalning

IBAN: SE97 5000 0000 0550 1114 3309

Bank code (BIC/SWIFT): ESSESESS

Fakturaavgift

Autodragningar med betalkort och fakturakvitto på email 0 kr. Pappersfaktura kostar 70 kr. Vid påminnelse tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr och Svenska Alarm har rätt att skicka påminnelsefakturan som Pappersfaktura till en kostnad på 70 kr.

Inkasso och påminnelseavgift

En obetald faktura ska i sin helhet betalas omgående annars skickas fakturan automatiskt vidare till inkasso. Eventuella avgifter som Påminnelseavgift ska betalas.

Svea Ekonomi

Vill du betala din faktura till Svea Ekonomi med autogiro så kan du klicka här för att ladda ner blanketten.

Svenska Alarm kan inte ta emot betalning för Svea. Har du felaktigt betalt till Svenska Alarm har du rätt att få pengarna återbetalda. Kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Paypal

Svenska Alarm erbjuder inte betalning via Paypal. Tidigare har betalningar med Paypal accepterats. Sista betalning med Paypal var år 2019.