En helt unik funktion som gör det möjligt att när som helst tillkalla en väktare.  Ett knapptryck i appen och väktaren är påväg. Funktionen aktiveras per larmanläggning och alla användare som har appen kommer att se och kunna använda funktionen Väktare Nu.

Väktare nu fungerar både till Smarta larm och Kamerabevakning

Väktare Nu är som en plusmeny till Väktare Standby och Väktare Direkt. Det innebär att det går att ha både Väktare Nu och en till väktarfunktion Väktare Standby eller Väktare Direkt. Det är en funktion som finns både till Smarta larm och Kamerabevakning.

Väktare nu till smarta larm och kamerabevakning

Kontakta oss och aktivera funktionen Väktare Nu

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.

Väktare Nu Svenska Alarm

Varför Väktare Nu: för de som alltid vill kunna tillkalla en väktare, även när det inte har gått ett larm.