Vår rekommendation är att byta alla batterier i larmsystemet vid samma tillfälle. När ett batteri börjar att ta slut tar de andra batterierna ofta slut strax därefter. Passa därför på att byta alla batterier på en gång! Så får du ett larmsystemet med fräscha batterier som kommer att fungera optimalt i många år framöver.


Vill du ha professionell hjälp av en tekniker?

Vi kan erbjuda fastpris på batteribyte. När du har Serviceavtal kan du nyttja dig av det och få batteribytet till ett rabatterat pris.


Fastpris på batteribyte 

Med Serviceavtal pris 796 kr (296 kr i framkörningsavgift + 500 kr för batterier*) rabatt med serviceavtal 1.196 kr
 
Ordinarie pris 1.992 kr (496 kr i framkörningsavgift + 496 kr per arbetstimme + 1.000 kr för batterierna*) utan Serviceavtal.

* Max tio komponenter och det ingår ej byte av uppladdningsbart batteri i centralapparat och batteri till utomhussiren.Kontakta oss så hjälper vi till att boka en Service

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.Köp och byt batteri själv

Du kan själv välja att byta batterier i ditt larmsystem. Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till vår webb-butik där du köper rätt batterier.


 

Viktigt

För dig som ska byta batteri själv och har funktionen Väktare Direkt är det viktigt att markera eventuella larm som falska direkt i appen. Har du bemannad larmcentral måste larmsystemet sättas i Serviceläge vilket kräver att du kontaktar oss. Till exempel via chatten nere till höger.

Instruktioner för batteribyte i larmkomponenterLarmsystem köpt innan 2012

För dig som köpt ditt larmsystem innan år 2012 så hjälper vi gärna till med nya batterier. Hör av dig till oss.
 

Fick du svar på din fråga?