Vår rekommendation är att byta alla batterier i larmsystemet vid samma tillfälle. När ett batteri börjar att ta slut tar de andra batterierna ofta slut strax därefter. Passa därför på att byta alla batterier på en gång! Så får du ett larmsystemet med fräscha batterier som kommer att fungera optimalt i många år framöver.


Vill du ha professionell hjälp av en tekniker?

Vi kan erbjuda fastpris på batteribyte. När du har Serviceavtal kan du nyttja dig av det och få batteribytet till ett rabatterat pris.


Fastpris på batteribyte 

Serviceavtal pris 796 kr (296 kr i framkörningsavgift + 500 kr för batterier*) - rabatt 1.196 kr
 
Ordinarie pris 1.992 kr (496 kr i framkörningsavgift + 496 kr per arbetstimme + 1.000 kr för batterierna*) utan Serviceavtal.

* Max tio komponenter och det ingår ej byte av uppladdningsbart batteri i centralapparat.Kontakta oss så hjälper vi till att boka en Service

Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, klicka på chatten nere till höger eller ring oss på 0770-112060.Köp och byt batteri själv

Du kan själv välja att byta batterier i ditt larmsystem. Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till vår webb-butik där du köper rätt batterier.


 

Viktigt

För dig som ska byta batteri själv och har du funktionen Väktare Standby eller Väktare Direkt är det extra viktigt att larmsystemet är satt i Serviceläge, och att du tänker på att avbryta en eventuell väktarutryckning.

Instruktioner för batteribyte i larmkomponenter

Magnetkontakt - så här byter du batteri
Kameradetektor - så här byter du batteriLarmsystem köpt innan 2012

För dig som köpt ditt larmsystem innan år 2012 så hjälper vi gärna till med nya batterier. Hör av dig till oss.
 

Hittade du svaret?