Byta batterier
Batteribyte - Kameradetektor

Så här byter du batteri i en kameradetektor

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är viktigt att ha ett fungerande och säkert batteri i kameradetektorn Svenska Alarm säljer driftsäkra batterier i nätbutiken och våra servicetekniker gör batteribyten till fastpris.

Batteri: Batteripack (GP2CR123-C) - Klicka och köp ditt batteri direkt i vår butik.

OBS! Serviceläge krävs för larmsystem kopplat endast mot bemannad larmcentral. Har du Larmtjänst behöver inte att larmsystemet sätts i Serviceläge.

Byt batteri i Kameradetektorn

1. Börja med att larma av systemet.

2. Lossa skruven på undersidan och lyft av framsidan av kameradetektorn.

3. Koppla bort sladden ifrån batteri-packet och ta ut batteriet.
    (Förbrukat batteri lämnas till återvinningsstation eller batterilåda)

4. Sätta i det nya batteriet och koppla in sladden.

5. Sätt tillbaka framsidan av detektorn och skruva in skruven.

6. Nu kan kameran blinka både rött och grönt, detta är helt normalt och avtar efter cirka 15-20 minuter.

7. Prova att larma på och testkör larmsystemet för att säkerställa optimal funktion.

Vill du få hjälp med att byta batteri?

Vår larmtekniker kan komma förbi och hjälpa dig. Klicka här för att läsa mer om batteribyte och boka en Service.

Kolla in vår instruktionsvideo för batteribyte i Kameradetektor