En komplett larmtjänst skapar trygghet och ger användaren full kontroll. Vi har prisgaranti. Du gör ett klokt val när du väljer Svenska Alarm som larmleverantör.


Larmtjänst – allt det här ingår


🔗Uppkopplat till certifierad larmcentral – ditt larmsystem är uppkopplat dygnet runt, året runt. Det säkerställer att närmaste väktare kan tillkallas vid en larmhändelse.


💂Väktare – det finns alltid en väktare redo att åka. Du väljer mellan funktionerna Väktare Direkt, Väktare Standby och Väktare Nu.


💰Fria utryckningar - vid bekräftat inbrott, överfall och brand


🚓112 funktion – för snabb hjälp får du direktkontakt med polis eller räddningstjänst och kan med hjälp av bilderna från larmsystemet, som visas i appen, bekräfta om larmet är skarpt.


🏠Digital grannsamverkan – koppla ditt smarta larmsystem till grannen. Grannsamverkan är ett bevisat effektivt sätt att minska risken för inbrott.


📶Säker GPRS uppkoppling – ett abonnemang med högsta prioritet i telefonnätet för säker kommunikation från ditt smarta larmsystem till app och väktare.


💻Senaste säkerhetsuppdateringen – det gäller att ligga steget före. När du har larmtjänst får du automatiskt de senaste och förbättrade uppdateringarna av mjukvaran för säkrare funktionalitet.

Larmdekaler och skylt - kostnadsfria nya fräscha dekaler med avskräckande effekt som minskar risken att få inbrott.


📱App i världsklass – till- och frånkoppling av ditt larmsystem fungerar från världens alla hörn. Bilder direkt till appen och push-notiser vid larmhändelser. Aktivitetslogg som visar alla händelser med exakt datum och klockslag, du kan tex se när strömmen gick.


Hittade du svaret?