Så här gör du för att larma på och av ditt smarta larmsystem från appen.

Öppna din app och klicka på vyn Panel:

1. Klicka önskat kommando
  2. Skriv in din fyrsiffriga pinkod
  3. Följ din av- och pålarmning live när en tydlig snurra visas
  4. Statusen uppdateras och bilden nedan visar tydligt att larmsystemet är Pålarmat

Vad betyder knapparna?

Har du frågor så hjälper vi gärna till med det - klicka här för att chatta med vår support.

Kostar funktionen att larma på och av från appen något extra?

Funktionen ingår i Larmtjänsten och du betalar inget extra för att kunna använda av- och pålarmning från appen.

Varför tar det så lång tid att larma på?

Det beror på att larmsystemet har en nedräkningstid på upp till en minut som måste passera. Först därefter är det pålarmat och appen visar då aktuell status.

Varför går det inte att larma på eller av?

Larmsystem som inte är klart för att larmas på lyser med en orange lampa på centralapparaten. Statusen i panel-vyn i appen återgår till korrekt status när appen uppdateras. Vyn "Aktivitet" sparar och visar alla händelser så kika där om du känner dig osäker.

Följ din av- och pålarmning direkt i vyn Aktivitet

Alltid aktuell status i appen

Bilden här nedan visar att larmsystemet är avlarmat.

Uppdateras statusen i appen när jag larmar på från knappsatsen?

Ja. Larmsystemet kan larmas på och av från centralapparat, knappsats, handsändare och app. Alla händelser loggas i appen. Klicka här för att läsa mer om telefonapplikationens vy "Aktivitet".

Uppdateras statusen i appen när någon annan larmar på från sin app?

Ja. Alla händelser som registreras i larmsystemet skickas vidare till apparna.