Så här gör du för att larma på och av ditt smarta från appen.

1. Öppna din app.
  2. Klicka på vyn Panel.
  3. Klicka eller dra på knappen åt sidan för att larma på eller larma av.
  4. Följ din av- och pålarmning live när en tydlig snurra visas.
  5. I loggen ser du alla av- och pålarmningar.

Varför tar det så lång tid att larma på?
​- Det beror på att larmsystemet har en nedräkningstid på upp till en minut som måste passera. Först därefter är det pålarmat och appen visar då aktuell status.

Varför går det inte att larma på eller av?
Larmsystem som inte är klart för att larmas på lyser med en orange lampa på centralapparaten. Statusen i panel-vyn i appen återgår till korrekt status när appen uppdateras. Loggen sparar och visar alla händelser så kika där om du känner dig osäker.

Följ din av- och pålarmning direkt i loggen

Larmsystemet kan larmas på och av från centralapparat, knappsats, handsändare och app. Alla händelser loggas i appen. Klicka här för att läsa mer om hur telefonapplikationens logg fungerar.