Du hålls uppdaterat om vad som händer, alltid och direkt i loggen på din app. Du kan se om barnen kommit hem från skolan eller om ni är påväg till er semesterpärla kan ni gå in och kontrollera att det är larmat där hemma. Om ni glömt att larma på, klicka här och läs mer om hur du med ett knapptryck larmar på och av direkt från appen.

Följ alla användares beteende som en pålarmning visas direkt i menyn logg. Du kan enkelt klicka dig in på menyn genom att öppna appen.

Där går det att se om en användare behandlat (tryckt falskt eller skapt) för en larmhändelse. Alla statusuppdateringar för larmsystemet visas direkt i loggen. Till exempel om en användare larmat på eller av larmsystemet, från app, knappsats, handsändare eller centralapparat.

Det står på engelska i min logg! Ja det stämmer att loggen visar händelser direkt från ditt larmsystem. Klicka här för att se ordlistan.