112 Direkt

Vid nödsituation får du direktkontakt med SOS Alarm

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En väldigt bra funktion i appen som gör det möjligt att med ett knapptryck få kontakt direkt med SOS Alarm. Vid en nödsituation, pågående inbrott och brand kan det bli helt avgörande med omedelbar hjälp.

Funktionen ingår i Larmtjänsten och kostar inget extra. Vid en nödsituation, pågående inbrott eller en brand kan du ringa 112 direkt via Svenska Alarms app. Då får du direktkontakt med SOS Alarm och polis eller räddningstjänst finns till din hjälp. För dig med väktarfunktion kopplat till larmsystemet kan du enkelt använda dig av 112 Direkt vid händelse av ett larm i appen.

Det är viktigt att enbart använda numret 112 vid akuta situationer där omedelbar assistans är nödvändig. Att ringa i onödan kan försena hjälp till de som verkligen behöver akut hjälp.

Vill du få hjälp av en väktare vid ett inbrott?

Svenska Alarms unika funktion Väktare Direkt innebär att vid ett verifierat inbrott skickas tillkallas närmaste väktare omedelbart. Här kan du läsa mer om väktarfunktionerna.