Vid ett pågående inbrott eller en brand kan du ringa 112 direkt via Svenska Alarms app. Då får du direktkontakt med polis eller räddningstjänst och kan med hjälp av bilderna från larmsystemet, som visas i appen, bekräfta om larmet är skarpt. Utryckningen får då högre prioritet vilket kan bidra till att gripa en gärningsman eller släcka en eldsvåda.

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.

Här kan du läsa mer om Väktarutryckning.