Väktare Standby

Alltid en väktare redo att åka

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Funktionen är vår mest populära väktarfunktion. Skulle larmet gå är väktaren bara ett knapptryck bort. Larmhändelsen visas med bild och text direkt i Svenska Alarms app.

Väktare Standby - alltid en väktare redo att åka

Tjänsten Väktare Standby kostar inget extra att aktivera utan ingår i Svenska Alarms kompletta larmtjänst.

• Inbrottslarm
    Vid ett skarpt inbrottslarm kan väktaren tillkallas direkt från appen.

• Brandlarm
    Vid ett skarpt brandlarm kan väktaren tillkallas direkt från appen.

Hur vet jag vilken väktarfunktion som är kopplad till larmanläggningen?

Det kan du enkelt se direkt i appen. Logga in i appen med din appkod. När du är inne i appen klicka på menyvalet längst ner till vänster "Panel". Titta sedan längst upp till vänster så visas det om anläggningen har en väktarfunktion; Väktare standby eller Väktare direkt. Är det tomt har larmanläggningen ingen väktarfunktion.

Får alla användare som är kopplade på anläggningen funktionen i appen?

Ja. Funktionen aktiveras per larmanläggning och alla användare som har larmappen kommer att se och kunna använda funktionen Väktare Standby direkt i appen.

Behöver jag prata med en telefonoperatör och förklara varför jag vill tillkalla en väktare?

Nej. Det är din trygghet och du bestämmer själv utan att någon kommer att ringa upp dig och kräva en förklaring till varför du tillkallar en väktare.

Behöver det ha gått ett larm för att jag ska kunna tillkalla en väktare?

Ja, det krävs ett aktivt larm för att kunna tillkalla en väktare. En larm är aktivt i 60 minuter. Önskar du kunna tillkalla en väktare utan att det finns ett aktivt larm rekommenderar vi att du aktiverar funktionen Väktare Nu (det går bra att ha både Väktare Nu och Väktare Standby aktiverat för samma larmanläggning).

Väktare Standby - alltid en väktare redo att åka

​
Varför Väktare Standby: för dig som själv vill kunna tillkalla närmaste väktare på ett skarpt larm.