Spara Larmkoden i appen

Smidigt när du vill larma på och av. Tryggt och säkert kan du spara din Larmkod i appen.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så här gör du för att spara en Larmkod i appen

1. Öppna appen och klicka på "Spara Larmkoden"
    (för att se rutan med texten i appen behöver du ha en Appkod inlagd)

2. Fyll i din fyrsiffriga Larmkod (två gånger för att verifiera att du tryckt rätt)

3. Klart (Nu ändras texten i rutan till "Radera den sparade Larmkoden")

spara larmkoden lagra svenska alarm app

Jag ser inte rutan med texten Spara Larmkoden i min app?

Det kan bero på två saker. Börja med att uppdatera appen till den senaste versionen, därefter kontrollera under inställningar att du lagt till en Larmkod som skyddar appen.

1. Börja med att uppdatera appen till den senaste versionen.

2. Därefter gå till Inställningar och klicka på Larmkod.

3. Välj en Larmkod och nu kommer texten att visas på vyn Panel.

Är det säkert att spara Larmkoden i appen?
Ja det är en säkert lösning som du erbjuds där appen skyddas med en Larmkod eller Ansiktsigenkänning Face-ID och Fingeravtryck Touch-ID. Det gör att ingen obehörig kan logga in i appen och larma på.

Var lagras Larmkoden?

Larmkoden lagras lokalt i appen. Det gör att Larmkoden är i tryggt och säkerhet förvar. Skulle du bli av med din mobil så är det viktigt att du omedelbart byter din Larmkod i larmsystemet.

När jag har flera olika larmsystem i appen kan jag ha olika Larmkoder?

Ja det går bra. Du sparar en Larmkod per larmsystem. Larmkoderna kan vara samma eller olika. Det spelar ingen roll. Du kan styra flera olika larmsystem från appen.

Hur fungerar det när vi är flera användare som alla har olika Larmkoder?

Inga problem. Varje användare kan lägga in och spara sin egna personliga Larmkod. Det går bra att vara flera användare med en egen app till ett och samma larmsystem.