Batteri: Batteripack (GP2CR123-C) - Klicka och köp ditt batteri direkt i vår butik.

Börja alltid med att sätta larmsystemet i Serviceläge. Serviceläge innebär att sirenen inte kommer att tjuta och att en väktare inte åker.

• Lossa skruven på undersidan och lyft av framsidan av detektorn.
  • Koppla bort sladden ifrån batteri-packet och ta ut batteriet. Förbrukat batteri lämnas till återvinningsstation eller batterilåda.
  • Sätta i nytt batteri och koppla in sladden.
  • Sätt tillbaka framsidan av detektorn och skruva in skruven.

Vill du få hjälp med att byta batteri? Vår larmtekniker kan komma förbi och hjälpa dig. Klicka här för att läsa mer om batteribyte och boka en Service.

Kolla in vår instruktionsvideo för batteribyte i Kameradetektor