Kameradetektor

Färgbilder för att verifiera om en person är på plats när larmet löser ut.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Certifierad och godkänd kameradetektor. Svenska Alarm är ett certifierat larmbolag och installerar en kameradeteketor av högsta kvalité. Den trådlösa knappsatsen är godkänd enligt SSF larmklass R av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC). Batteri till enheten hittar du här.

Köp en Kameradetektor

Här kan du köpa en Kameradetektor direkt i vår butik. Eller boka en Service och där du kan köpa en Kameradetektor av tekniker och få den korrekt installerad.

Underhåll och skötsel av Kameradetektor

En knappsats behöver med jämna mellanrum torkas av med en fuktig trasa för att hålla den ren och batteriet ska bytas. Bokar du en Service så hjälper en professionell tekniker till med det.

Certifierad och godkänd kameradetektor