Vår rekommendation är att byta alla batterier i larmsystemet vid samma tillfälle. När ett batteri börjar att ta slut tar de andra batterierna ofta slut strax därefter. Passa därför på att byta alla batterier på en gång! Så får du ett larmsystemet med fräscha batterier som kommer att fungera optimalt i många år framöver.

Vill du ha professionell hjälp av en tekniker?

Lugn vi hjälper dig. Klicka på knappen "Chatta" så får du prata med support. Du kan ställa frågor och boka in en servicetid för att få professionell hjälp att byta batterier.

Köp och byt batteri själv

Du kan själv välja att byta batterier i ditt larmsystem. Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till vår webb-butik där du köper rätt batterier.

Viktigt

För dig som ska byta batteri själv och har du funktionen Väktare Standby eller Väktare Direkt är det extra viktigt att larmsystemet är satt i Serviceläge, och att du tänker på att avbryta en eventuell väktarutryckning.

Instruktioner för batteribyte i larmkomponenter

Magnetkontakt - så här byter du batteri
Kameradetektor - så här byter du batteri

Larmsystem köpt innan 2012

För dig som köpt ditt larmsystem innan år 2012 finns det längre ner på den här sidan en manual för batteribyte.