Hoppa till huvudinnehåll
Utomhuskamera

Utgått ur sortimenentet november 2019

Ellen Almquist avatar
Skrivet av Ellen Almquist
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Produkten Utomhuskamera larmdetektor har utgått ur sortimentet per 2019-11-30.

Vad gäller ifall min produkt Utomhuskamera larmdetektor är trasig 

  • Garanti på en produkt gäller i ett år från köp och innebär att Svenska Alarm kostnadsfritt byter ut trasiga produkter enligt vår Kundpolicy.

  • Serviceavtal med materialgaranti innebär att en trasig produkt byts ut till samma produkt, eller om produkten utgått ska en likvärdig produkt erbjudas kund enligt villkoren för Serviceavtalet. En likvärdig produkt är Kamerabevakning med kamera utomhus. Kunden har rätt till en kostnadsreducering motsvarande nypris för Utomhuskameran minus ett avdrag om 20 procentenheter per år räknat från leverans av produkten Utomhuskamera larmdetektor.

Utomhuskamera

Certifierad och godkänd Utomhuskamera larmdetektor

Svenska Alarm är ett certifierat larmbolag och installerar en utomhuskamera larmdetektor av högsta kvalité. Den trådlösa utomhussirenen är godkänd enligt SSF larmklass R av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC). Certifikat nummer 15-140.

Underhåll och skötsel av Utomhuskamera larmdetektor

En utomhuskamera behöver med jämna mellanrum göras rent och batteriet ska bytas. Bokar du en Service så hjälper vår tekniker till med det.

Sabotagelarm och onödiga larm från en Utomhuskamera larmdetektor

Normalt slitage kan göra att en Utomhuskamera larm löpande behöver service och underhåll för att fungera optimalt. Livslängden på produkter som monteras utomhus är normalt fem år.


Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.

Fick du svar på din fråga?