Knappsats

Knappsats för smidig av- och pålarmning.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Certifierad och godkänd knappsats. Svenska Alarm är ett certifierat larmbolag och installerar en centralapparat av högsta kvalité. Den trådlösa knappsatsen är godkänd enligt SSF larmklass R av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC). Batteri till enheten hittar du här.

Olika typer av knappsatser.

Det finns en rad olika typer av knappsatser, klicka på bilden på den typ av knappsats ni har:

Certifierad och godkänd knappsats
Certifierad och godkänd knappsats

Svenska Alarm LCD knappsats
Knappsats touch