Centralapparat SA33
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Certifierad och godkänd centralapparat. Svenska Alarm är ett certifierat larmbolag och installerar en centralapparat av högsta kvalité. Den trådlösa knappsatsen är godkänd enligt SSF larmklass R av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC).

Modern knappsats i Uppgraderingslarm

Denna centralapparat har ingen inbyggd knappsats, inte heller någon skärm vilket inte gör det möjligt att styra larmet från centralen. Istället kommer den med en LCD-knappsats som verkar som manöverpanelen till centralen.

Svenska Alarm Centralapparat SA33

BlackBox är en extremt kraftfull central med stor kapacitet vilket passar om man önskar bygga på sitt system med många enheter eller användare. Upptill 48st olika larmkoder kan programmeras in (via LCD-displayen).