Ta foto

Begära bild från kamerorna

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Funktionen Ta foto gör det möjligt för dig som användare att begära bilder från en kameradetektor.

Så här tar du ett foto

1. Öppna Svenska Alarm-appen

2. Klicka på Larmutrustning som är i vyn Panel längst upp till höger

3. Leta upp en Kameradetektor och klicka på den blå symbolen för en kamera

4. Gå till fliken Aktivitet

5. Nu kommer en eller flera bilder visas under händelsen

100 % integritetssäkrad

Lösningen är utvecklad med kunden i fokus. En säker funktion som tar hänsyn till ditt privatliv. Välj själv om du vill ha funktionen aktiverad eller stänga av den tillfälligt eller permanent.

Smarta hem funktionen Ta foto visas i Aktivitetsloggen

Kolla in bilden nedan så ser du var bilderna hamnar i appen.

Smarta hem funktionen Ta foto visas i Aktivietsloggen

Hur många bilder skickas när man tar foto?

Maximalt är 3 stycken bilder. Önskar ni fler eller färre går det fint att kontakta vår support. Ni når oss på chatten nere till höger alternativt i appen.

Varför ser jag inte larmutrustningen i appen?

Eventuellt kan det vara så att ni har larmutrustning som inte är kompatibel med funktionen. Kanske är det dags att kika på ett nytt larm! Kika in på länken nedan så hjälper en av våra säljare er vidare:

Foto-Fel

Funktionen övervakas för optimal funktion men om det ändå skulle gå fel visas det tydligt i appen. Vi finns här för att hjälpa dig. Hör av dig via chatten i appen för hjälp.

Funktionen ej aktiverad

Får man ovan meddelande innebär det att funktionen ännu inte är aktiverad för ert larmsystem. Men oroa er inte! Vår support finns ett knappt tryck bort och hjälper er gärna aktivera funktionen. Klicka på chatt bubblan nere till höger alternativt skriv i appen.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger, skriv i chatten i appen. Skicka ett mail till [email protected], eller ring på 0770-112060.