Provdrift
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Provdrifttid är första veckan efter installationen. Under provdriften har man per automatik väktarfunktionen Väktare Standby aktiverad. Denna funktion forsätter därefter att vara aktiverad ifall man inte aktivt väljer att byta väktarfunktion.

Önskar man aktivera någon av våra andra funktioner gör man detta enklast genom att skriva i chatten i appen. Alternativt kan man:

Anledningen till att man valt att ha en provdrifttid är för att upptäcka eventuella barnsjukdomar i systemet. Det är ovanligt men man kan råka ut för tekniska fel som inte påvisas under installationen.

Det kan även röra sig om en placering som inte är optimal vilket kan generera onödiga larm. Men även att man ska vänja sig vid sitt nya larm (Trots allt beror 90% av alla larm på handhavandefel 😄).

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten uppe till höger i appen, skicka ett mail till [email protected], eller ring på 0770-112060.