Lågt batteri centralapparat

Vad betyder lågt batteri centralapparat?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Svenska Alarm appen kan man få upp så kallade fellarm. En av dessa är lågt batteri centralapparat.

Om du får en låg batteriindikation för en centralapparat, är det viktigt att åtgärda problemet för att säkerställa en stabil signal mellan enheterna och centralapparaten.

Centralapparaten får ström genom en strömsladd men har även ett reservbatteri i det fall att strömmen skulle brytas. Se till att enheten är ordentligt ansluten till strömkällan.

Det inbyggda reservbatteriet tillför upp till 12 timmars batteritid. När reservbatteriet eller strömmen blir återställd ser ni detta i aktivitetsloggen. Det kan dröja innan ni ser att batteriet har blivit återställt då det tar tid för det att laddas upp.