Centralapparat

Godkända och certifierade centralapparater även kallad hub och panel

Ernst Riesbeck avatar
Skrivet av Ernst Riesbeck
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Centralapparaten kallas även huvudpanel är "hjärnan" eller "hjärtat" i larmsystemet. Det är centralapparaten är uppkopplad och det gör det möjligt för enheterna att kommunicera med varandra samt skicka eventuella larm till larmcentral och användare.

Det finns olika sorters centralapparater, dels på funktion men även utseende. För att läsa mer om er central klicka på den bild som ser ut som den ni har.

Centralapparat SA10

Klicka här för att läsa mer om Centralapparat Kompakt.

Centralapparat SA10

Centralapparat SA33

Klicka här för att läsa mer om Centralapparat SA33.

Centralapparat SA33

Centralapparat SA2+

Klicka här för att läsa mer om Centralapparat SA2+.

Centralapparat SA2+

Centralapparat SA360

Klicka här för att läsa mer om Centralapparat SA360.

Centralapparat SA360