Centralapparat SA2+
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Certifierad och godkänd centralapparat

Svenska Alarm är ett certifierat larmbolag och installerar en centralapparat av högsta kvalité. Den trådlösa knappsatsen är godkänd enligt SSF larmklass R av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC).

En av de bästa centralapparaterna i branschen

Med stöd för upptill 200st larmkoder/ användare och 100 kameradetektorer (som alla skickar bilder) är detta den bästa och mest kraftfulla centralen på marknaden.

Svenska Alarm Centralapparat SA2+

Förutom att centralen är otroligt bra är den väldigt liten och behändig. Den har stöd för 2G, 3G samt LTE 4G uppkoppling. I centralapparaten kan man sätta i 2 stycken SIM-kort, trådbunden anslutning till router/ modem samt trådlös anslutning till Wi-fi.

För att göra justeringar med larmkoder behöver man höra av sig till oss. Men inom kort kommer allt detta gå att göra direkt ifrån appen. Ni kan hålla utkik här där vi regelbundet uppdaterar med nyheter i appen.