Kamerabevakning
Ladda ner app till Kamerabevakning

Här hittar du länkar till App Store och Google Play för att ladda ner och installera appen för Kamerabevakning

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Styr din kameror med högupplöst live-video på ett enkelt och säkert sätt med en app i din telefon.

(här kan du ladda ner Svenska Alarm app för smarta larm)

1. Ladda ner DMSS app för Kamerabevakning
iPhone - besök App Store och sök efter "Svenska Alarm" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Ladda ner iOS app Kamerabevakning på Apple App Store

Android - besök Google Play och sök efter "Svenska Alarm" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Ladda ner Android app Kamerabevakning på Google Play