Chatt i appen

Snabb hjälp från ett och samma ställe

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster men även möjligheten att få snabb hjälp.

Det senaste på denna fronten är lanseringen av chatt funktion direkt ifrån appen. Från och med uppdatering: 1.57.4 av appen Svenska Alarm har man tillgång till chatten uppe till höger.

Klickar man på meddelande symbolen kommer man dirket in i chatten var man kan chatta med supporten.

Här kommer man även enkelt åt alla våra hjälpartiklar, dygnet runt året om :)

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger här på sidan alternativt i appen uppe till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring på 0770-112060.