Styra flera larmsystem från appen

Hemlarm, företagslarm och stuglarm. Alla dina larmsystem i en och samma app, bra va!

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det går att ha upp till tio larmsystem i en och samma app. Det är en smidig funktion för dig som vill kunna styra både hemlarm och företagslarm i telefonen.

Vill du lägga till eller ta bort larmsystem från din app?

Vid installationen av larmsystemet hjälper installatören till att koppla ihop alla larmsystem till din app. Vill du lägga till eller ta bort larmsystem? Vi hjälper gärna till!

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.

Att byta mellan olika larmsystem i appen

Det går snabbt och är enkelt att byta mellan olika larmsystem i appen.

1. Klicka på den blå rutan

2. Klicka på det larmsystemet du önskar styra, bilden visar att användaren klickar på "Spiseriet"

3. Nu styr användaren Spiseriet och kan klicka på den röda symbolen för att tryggt och säkert larma på larmsystemet från appen.

Hur vet jag vilket larmsystem som visas i appen

Den blå rutan visar aktuellt larmsystem som du styr i appen. På bilden nedanför ser vi att användaren styr larmsystemet som är installerat på restaurang Spiseriet.