Skulle larmet gå så kontaktar den bemannade larmcentralen dig. Det är en trygg och bra funktion som passar dig som vill bli uppringd ifall något händer.

Varför Bemannad larmcentral: för dig som vill blir uppringd om något händer.

Provdriftsperiod

Första tiden efter installation ska utgöras av en provdriftsperiod, enligt norm SSF 140 för behörig anläggafirma inbrottslarm. Under den här tiden kommer den bemannade larmcentralen inte att ringa upp kund eller tillkalla väktare. Larmanläggningen ska vara i provdriftsläge i minst fyra dagar. För att avsluta provdriftsperioden krävas att anläggningen fungerar som önskat och ett lyckat Larmprov.

Larmprov

Ett larmprov hjälper vi gärna till med. Det kan göras först efter att Larmförmedlingsunderlaget är hanterat av den bemannade larmcentralen. Här finns intruktioner på hur ett larmprov genomförs

Önskar du hjälp av en tekniker på plats kan du boka det via chatten nere till höger, skicka ett mail till [email protected] eller ringa oss på 0770-112-060. Du kan läsa mer om Service i vår Servicepolicy.