En ny tagg/larmbricka behöver programmeras in till ditt larmsystem för att den ska fungera. Det kan du göra själv genom att följa den här instruktionen. Här nedan hittar du också information om hur du tar bort en tagg som redan är inprogrammerad.

Klicka här för att köpa Larmbrickor i vår butik.

Lägga till Larmbrickor

1. På Centralapparaten, tryck på den knappen med symbolen >> tills det står ANV. LÄGE.

2. Tryck på knappen OK. Skriv sedan in din fyrasiffriga användarkod (= Larmkod). Nu visas ANGE ANV KODER.

3. Tryck på knappen med symbolen >> till PROX TAGGAR Tryck på knappen OK. Nu visas LÄGG TILL TAGGAR tryck då OK.

4. Nu visas LÄR IN NU eller ANGE ID.:xxx – xxxx. Använd den Externa knappsatsen för att lära in Larmbrickan. På Extern knappsats trycker du på den knappen med det "röda hänglåset" och sen håller du Larmbrickan som du skall lära in mot hörnet längst upp till vänster.

5. På Centralapparaten trycker du sedan >> för att välja användarnummer på taggen och sedan OK.

6. För att komma ut från menyn tryck på knappen med "stängt hänglås"

7. När texten "OK AVSLUTA" visas i displayen tryck på OK

Ta bort Larmbrickor

1. På Centralapparaten, tryck på den knappen med symbolen >> tills det står ANV. LÄGE.

2. Tryck på knappen OK. Skriv sedan in din fyrasiffriga användarkod (= Larmkod). Nu visas ANGE ANV KODER.

3. Tryck på knappen med symbolen >> till PROX TAGGAR Tryck på knappen OK. Nu visas LÄGG TILL TAGG tryck då på knappen med symbolen >> tills att det står TA BORT TAGG tryck på OK.

4.  Välj Larmbrickan som du vill ta bort och tryck OK, därefter tycker du på knappen med "öppet hänglås"

5.  För att komma ut från menyn tryck på knappen med "stängt hänglås"

6.  När texten "OK AVSLUTA" visas i displayen tryck på OK