Vid en pålarmning räknar larmsystemet ner med en ljudande signal som piper. Ljudet kan höjas och sänkas. Det går också att avbryta ljudet med knappen stjärna.

Gör så här för att stänga av ljudet vid en pålarmning

1. Larma på
  2. Tryck på symbolen med stjärna för att stänga av ljudet vid en pålarmning. Du hittar knappen stjärna på extern knappsats, centralapparaten och på handsändaren.

Fungerar det inte?
Då kan du behöva en uppdatering till senaste mjukvaran och få hjälp med att aktivera funktionen. Vi hjälper gärna till med det.

Stäng av ljudet permanent vid en pålarmning av skalskydd
Vill du helt stänga av ljudet så att det aldrig räknar ner

Kontakta oss så hjälper vi till att aktivera funktionen eller stänga av ljudet helt.

Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, klicka på chatten nere till höger eller ring oss på 0770-112060.