Vill du inte att ditt larmsystem ska ge ifrån sig ett ljud när du larmar på och av. Du gillar inte att det piper när larmsystemet räknar ner och du ska gå hemifrån, eller när du är hemma och larmar på hemmaläge/skalskydd.

Så här gör du!
Tryck på symbolen med stjärna för att stänga av utgående- och ingåendeljudet. Du hittar den på knappsatsen, centralapparaten och på handsändaren.

Fungerar det inte?
Då hjäper vi dig gärna att aktivera den här funktionen åt dig. Hör av dig direkt till oss! Använd gärna formuläret hår på sidan.

Stäng av ljudet permanent vid pålarmning av skalskydd
Vill du helt stänga av ljudet så att det aldrig räknar ner