Områden

Populärt alternativt för att larma olika delar av larmet

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Områdesindelning är en bra funktion i många avseenden. Vanligast är att företag använder det för att kunna larma på olika delar av larmet.

Dock förekommer det även hos privatkunder och kan då vara så att man vill kunna larma Garaget separat från bostadsdelen t.ex.

Områdesindelningen fungerar i dagsläget enbart till Centralapparat SA2+

Klicka här för att läsa mer om Centralapparat SA2+.

Från appen kan man enklat larma på och av varje område separat. På bilden nedan ser ni ett exempel på hur det kan se ut:

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger här på sidan alternativt i appen uppe till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring på 0770-112060.