Byt in

Upptäck möjligheten att tjäna pengar med Svenska Alarms Inlösenprogram

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nytt larm eller uppgradera ditt befintliga larmsystem

När du är kund hos Svenska Alarm kan du dra nytta av din köpta larmutrustning. Inlösenprogrammet är bra för att värna om miljön, minska klimatspåverkan samt göra en ekonomiskt bra affär. Kort sagt du säljer tillbaks din köpta larmutrustning för återbruk. Du kan dra nytta av Byt in vid en uppgradering eller när du köper ett helt nytt larm.

Följande fördelar med inlösenprogrammet byt in

 1. Programmet tillåter dig att byta in din gamla Svenska Alarm utrustning mot en ny utrustning.

 2. Du kan byta in enheter såsom Hemlarm, Företagslarm, Brandlarm, Larm med brandindikering och Kamerabevakning.

 3. Processen är enkel och kan ske med hjälp av en säkerhetsrådgivare.

 4. Produkten du byter in måste vara köpt av Svenska Alarm.

 5. Svenska Alarm bedömer värdet på din gamla enhet baserat på modell, kapacitet, skick och annat.

 6. Svenska Alarm byt in är en miljövänlig alternativ till att slänga en gamla enhet, då det hjälper till att återanvända material och minska avfallet vilket är grunden i en cirkulär ekonomi.

Villkor för inlösenprogram

 • För att nyttja inlösenprogrammet måste kunden skriftligen informera om Svenska Alarm innan signering och ett nytt larm.

 • Inlösenprogrammet kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

 • Lokala avvikelser kan förekomma och att priser uppges inkl moms för privatperson och exklusive moms för företag.

Vad händer med min gamla utrustning?

Återbruk är bra för miljön och något som Svenska Alarm uppmuntrar. Företag och andra kunder kan återanvända inbytt utrustning för att komplettera eller uppgradera sitt nuvarande system. Genom att återanvända utrustningen istället för att köpa ny, kan de spara pengar och samtidigt bidra till en mer hållbar miljö. Inbytt utrustning kan också vara ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa ny, fullt fungerande utrustning.

 1. För att använda som reservdelar: Inbytt utrustning kan användas som reservdelar för att reparera befintlig utrustning.

 2. För att sälja vidare: Inbytt utrustning kan också säljas vidare till andra företag eller privatpersoner som inte har möjlighet att köpa ny utrustning.

 3. För intern utbildning och träning: Inbytt utrustning kan användas internt för utbildning och träning av anställda.

 4. För att göra tests och prototyper: Inbytt utrustning kan användas för att göra tester och utveckla prototyper av nya produkter eller tjänster.

Köp ett nytt larm

Svenska Alarm har prisbelönta och försäkringsgodkända hemlarm och företagslarm. När du köper ett helt nytt smart larmsystem kan du dra nytta av inlösenprogrammet Byt in.

Uppgradera nu

Svenska Alarm erbjuder sina kunder möjligheten att tjäna pengar på deras befintliga larmutrustning genom vårt inlösenprogram Byt ni. När du uppgradera din gamla larmutrustning bidrar du till en mer hållbar och miljövänlig framtid. Du kan fortsätta att använda komponenterna eller lösa in dem mot kontanter om teknikstödet har upphört. Vill du veta mer om uppgradering av ditt befintliga larm kan du läsa mer här.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.


Fick du svar på din fråga?