Uppgradera ditt befintliga larm med Svenska Alarm

När du är kund hos Svenska Alarm kan du dra nytta av din köpta larmutrustning. För att skydda miljön och minska vårt klimatspåverkan kan det vara ett bra alternativ att uppgradera ett befintligt larm, istället för att köpa ett helt nytt. Uppgraderingen innehåller att du kan fortsätta att använda befintliga komponenter eller lösa in dem mot pengar om komponenterna inte stöds längre.

Följande fördelar med inlösenprogrammet byt in

  1. Programmet tillåter dig att byta in din gamla Svenska Alarm utrustning mot en ny utrustning.

  2. Du kan byta in enheter såsom Hemlarm, Företagslarm, Brandlarm, Larm med brandindikering och Kamerabevakning.

  3. Processen är enkel och kan ske med hjälp av en säkerhetsrådgivare eller tekniker.

  4. Produkten du byter in måste vara köpt av Svenska Alarm.

  5. Svenska Alarm bedömer värdet på din gamla enhet baserat på modell, kapacitet, skick och annat.

  6. Svenska Alarm byt in är en miljövänlig alternativ till att slänga en gamla enhet, då det hjälper till att återanvända material och minska avfallet.

Vad händer med min gamla utrustning?

Återbruk är bra för miljön och något som Svenska Alarm uppmuntrar. Företag och andra kunder kan återanvända inbytt utrustning för att komplettera eller uppgradera sitt nuvarande system. Genom att återanvända utrustningen istället för att köpa ny, kan de spara pengar och samtidigt bidra till en mer hållbar miljö. Inbytt utrustning kan också vara ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa ny, fullt fungerande utrustning.

  1. För att använda som reservdelar: Inbytt utrustning kan användas som reservdelar för att reparera befintlig utrustning.

  2. För att sälja vidare: Inbytt utrustning kan också säljas vidare till andra företag eller privatpersoner som inte har möjlighet att köpa ny utrustning.

  3. För intern utbildning och träning: Inbytt utrustning kan användas internt för utbildning och träning av anställda.

  4. För att göra tests och prototyper: Inbytt utrustning kan användas för att göra tester och utveckla prototyper av nya produkter eller tjänster.

Uppgradera nu

Svenska Alarm erbjuder sina kunder möjligheten att tjäna pengar på deras befintliga larmutrustning genom vårt inlösenprogram. Genom att uppgradera din gamla larmutrustning bidrar du till en mer hållbar och miljövänlig framtid. Du kan fortsätta att använda komponenterna eller lösa in dem mot kontanter om teknikstödet har upphört. Vill du veta mer om uppgradering av ditt befintliga larm kan du läsa mer här.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.


Fick du svar på din fråga?