Yale Doorman

Våra larmlösningar är kompatibla med Yale Doorman och Yale Linus vilket gör det möjligt att låsa upp dörren med ett knapptryck från appen.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Yale Doorman är kompatibelt med Svenska Alarm. Det går att styra ditt elektroniska dörrlås från Yale direkt från Svenska Alarm appen. Funktionen är snabb, smidig och håller högsta säkerhetsnivå. Det är ett smart sätt att hantera ditt godkända larm och digitala dörrlås.

Lås Yale från Svenska Alarm appen

Lås din dörr med Yale Doorman direkt från Svenska Alarms app med bara två knapptryckningar.

Yale Home app direkt från Svenska Alarm

Enkelt och smidigt med en knapptryckning till Yales app för att låsa och låsa upp ditt smarta lås.

Yale Doorman Svenska Alarm

Systemkrav

• En uppdaterat app från Svenska Alarm med aktiverat stöd för Yale Doorman.

• Kräver ett Yale Doorman eller Yale Linus som fungerar ihop med Yale Home app (Yale Doorman/Yale Linus + Yale Home app + Yale Connect Wi-Fi Bridge) Har du ett äldre lås av modell Yale Doorman Classic V2N/V2 krävs Yale Access Connection Kit där Yale Access Module ingår.

Säkerhet

Din trygghet är vår högsta prioritet. Funktionen med det smarta låset är konstruerad utifrån säkerhetsbranschens riktlinjer. Blir du av med din mobil, nyckeltagg till låset eller att någon får reda på koden till låset så kommer ditt godkända larm inte att påverkas. Du kan tryggt fortsätta att använda ditt larm som tidigare.

Jag ser inte knappen för Yale i min Svenska Alarm app?

Funktionen behöver aktiveras för din app. Det kostar inget extra utan ingår som en funktion i Larmtjänsten. Kontakta Svenska Alarm support för att aktivera funktionen.

Om jag låser upp Yale med en låstagg slås larmet av då?

Nej larmet kräver att en behörig person larmar av via Svenska Alarms app, larmbricka eller knappsats. Att både kunna låsa upp och larma av utifrån dörren ökar risken för inbrott och rån. Det är inte försäkringsgodkänd lösning. En obehörig person som får tag på låstagg eller låskod skulle då enkelt kunna ta sig in när de vill. Det vill vi verkligen inte.

Kan jag larma på från appen och samtidigt låsa Yale låset?

Ja det går fint att larma på från appen och samtidigt då även låsa dörren. Det går även att larma av från appen och där med låsa upp dörren.

Däremot har vi en supersmart funktion där du enkelt kan larma på direkt i Svenska Alarms app och och automatiskt låser sig Yale-låset.

Appen Yale Access fungerar inte?

Yale Access-appen har ersatts av en ny app som heter Yale Home. Det är enkelt att ladda ner den nya appen på App Store och Google Play. Sedan är det bara att logga och ditt smarta lås synkar automatiskt.

Viktigt att radera din gamla app Yale Access