Kamerabevakning
Bjud in fler användare till appen

Kamerabevakning med app där kan du lägg till upp till åtta användare.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Till en anläggning med Kamerabevakning kan det kopplas upp till åtta användare. Att lägga till användare kostar inget extra. Det ingår åtta användare i en Larmtjänst. För att lägga till en användare behövs en mailadress till användaren.

Bjud in fler användare till appen för Kamerabevakning

Du enkelt bjuda in fler användare från din app till DMSS app till Kamerabevakning.

• OBS! Användarna som du vill bjuda in måste ha ett konto på DMSS-appen. Be dem att ladda ner och logga in på DMSS-app för Kamerabevakning. Därefter går det att dela dina kameror med användarna enligt nedan:

1. Öppna DMSS app, klicka på menyn "Hem" längst ner till vänster för att sedan klicka på kameran som du vill dela

2. Klicka på knappen med ett kugghjul uppe till höger

3. Fyll i mailadressen till användaren som kameran ska delas med (Tänk på att användaren redan måste vara registrerad i DMSS-app)

Är det flera kameror som ska delas så upprepa steget ett till tre ovan.

Kamerabevakning med app lägg till och bjuda in användare app

Vilka behörigheter får personen som jag bjuder in?

Du är i kontroll. Behörigheter för inbjudna personer bestämmer du. När du bjuder in en person till ditt Kamerabevakningssystem väljer du själv vilka behörigheter som den användaren av appen ska ha. Vill du att personen ska komma åt allt väljer du "Alla" annars markera de delar personen ska ha rättighet till.

Vad händer om användaren som jag bjuder in inte har något DMSS-appkonto?

Användaren måste ha ett registrerat konto på DMSS-appen. Här kan du läsa mer om och ladda ner appen för Kamerabevakning.

Vad kan det bero på när Kameraanläggningen inte visas i appen hos den inbjudna personen?

Det kan ta några minuter men dyker den inte upp kan appen behöva startas om. Prova att stänga ner appen (döda den) för att sedan öppna den igen.

Hur kan en inbjuden användare se Kameran?

Information om att en anläggning lagts till hittar den inbjudna användaren under Personliga notiser. Klicka på symbolen längst ner i mitten på appen för att se meddelanden med informationen.