Till en anläggning med Kamerabevakning kan det kopplas upp till åtta användare. Att lägga till användare kostar inget extra. Det ingår åtta användare i en Larmtjänst. För att lägga till en användare behövs en mailadress till användaren.

(här kan du läsa mer om att lägga till användare i din app för smarta larm)

Bjud in fler användare till appen för Kamerabevakning

Du enkelt bjuda in fler användare från din app till Imou Life app till Kamerabevakning.

1. Öppna Imou Life app och klicka på symbolen för mitt konto längst ner till höger

2. Klicka på Enhetscenter

3. klicka på den Anläggning som du vill lägga till fler användare

Kamerabevakning med app lägg till och bjuda in användare app

4. Klicka på Enhetsdelning

5. Välj att dela med QR-kod eller bjud in användare med E-post

Vilka behörigheter får personen som jag bjuder in?

Du är i kontroll. Behörigheter för inbjudna personer bestämmer du. När du bjuder in en person till ditt Kamerabevakningssystem väljer du själv vilka behörigheter som den användaren av appen ska ha. Vill du att personen ska komma åt allt väljer du "Alla" annars markera de delar personen ska ha rättighet till.

Vad händer om användaren som jag bjuder in inte har något app-konto?

Det går bra att bjuda in användaren ändå. Användaren kan skapa upp ett Imou Life-appkonto efter att de blivit inbjudna. Det är viktigt att användaren gör det här så snabbt som möjligt för det finns en tidsbegränsning på några dagar.

Vad kan det bero på när Kameraanläggningen inte visas i appen hos den inbjudna personen?

Det kan ta några minuter men dyker den inte upp kan appen behöva startas om. Prova att stänga ner appen (döda den) för att sedan öppna den igen.

Hur kan en inbjuden användare se Kameraanläggningen?

Information om att en anläggning lagts till hittar den inbjudna användaren under Personliga notiser. Klicka på symbolen längst ner i mitten på appen för att se meddelanden med informationen.