Du behöver byta kod på larmet. Tänk på att om du tar bort en användarkod som används i en app för av-pålarmning så kommer den appen inte längre kunna styra av och pålarmning för ditt larmsystem.

Du kan också använda den här instruktionen till att lägga till nya användarkoder. totalt går det att ha åtta användarkoder.

För att byta användarkod går du in i ANV. LÄGE

1. På centralapparaten, tryck på den stora knappen med symbolen eller >> tills det står ANV. LÄGE.
  2. Tryck den stora knappen OK. Skriv sedan in din be ntliga fyras- i riga användarkod. Nu visas ANGE ANV KODER Tryck den stora knappen till höger OK. Välj vilken av användar- koden du vill byta och tryck sedan OK. Du kan programmera upp till åtta olika koder. Tänk på att koden 0000 inte är giltig.

För att komma ut från menyn tryck på knappen med ett "stängt hänglås"

När OK AVLSUTA visas i rutan tryck på OK