Lågt batteri i extern siren

Inomhussiren, utomhussiren

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Svenska Alarm appen kan man få upp så kallade fellarm. En av dessa är Lågt batteri i extern siren.

Att ha en fungerande extern siren är viktigt för att säkerställa att ditt säkerhetssystem fungerar som det ska. Regelbunden underhåll och uppmärksamhet på batterinivåerna kan bidra till att förhindra problem och säkerställa en pålitlig säkerhetslösning.

Våran utomhussiren är en extern siren men det finns även extern inomhussiren utöver den inbyggda sirenen i centralapparaten.

Kan man byta batterirena själv?

Det går fint att byta batterierna själv. Man kan dessutom beställa batterierna här i vår webbutik, i paketet följer det med instruktioner hur man går tillväga för att byta batterierna.

Vill du ha professionell hjälp av en tekniker?

Boka en Service. En tekniker kommer ut till dig och byter alla batterierna i systemet. Du får professionell hjälp och samtidigt en översyn på hela ditt larmsystem. När du har Serviceavtal kan du nyttja dig av det och få rabatterade servicepriser.