Lågt batteri panikknapp

Fellarm lågt batteri panikknapp

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Svenska Alarm appen kan man få upp så kallade fellarm. En av dessa är "Lågt Batteri Panikknapp"

Det innebär att panikknappen till larmet har fått ett lågt batteri. Vid ett lågt batteri går det ett fellarm till alla användare av appen. Detta innebär att systemet vill berätta att enheten/enheterna har lågt batteri. Efter denna varning har man cirka 2 månader på sig att byta batteriet innan det blir kritiskt lågt.

Under fliken i aktivitetsloggen som kallas Fellarm kan man markera händelsen som läst, detta innebär att den slutar "varna" att batteriet är lågt. Man kan även markera det som oläst igen, då kan man använda händelsen som en påminnelse att man behöver byta batteriet.

Kan man byta batterierna själv?

Det går fint att byta batterierna själv. Man kan dessutom beställa batterierna här i vår webbutik, i paketet följer det med instruktioner hur man går tillväga för att byta batterierna.

Vill du ha professionell hjälp av en tekniker?

Boka en Service. En tekniker kommer ut till dig och byter alla batterierna i systemet. Du får professionell hjälp och samtidigt en översyn på hela ditt larmsystem. När du har Serviceavtal kan du nyttja dig av det och få rabatterade servicepriser.