Avbryt

Du kan pausa eller avsluta dina tjänster när som helst. Det är helt okej:)

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Svenska Alarm har en flexibel prismodell. Du slipper att binda upp dig på hyravtal med årliga prisökningar. Larmutrustningen äger du själv. Det är du som väljer vilka tjänster som ska vara aktiva, pausas eller avslutas. Vi finns här för att hjälpa dig.

Pausa

Jobbar du hemifrån eller kärvar ekonomin just nu. behöver du inte ett uppkopplat larm så kan du närsomhelst pausa Svenska Alarms Larmtjänst. Det kallar vi en flexibel prismodell. Önskar du hjälp med att pausa kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Byta larmuppkoppling

Det är enkelt att byta. Här sitter du inte fast i några låsta hyravtal. Inte nöjd med tjänsten som du har? Hos Svenska Alarm äger du din larmutrustning och väljer själv vilken larmoperatör som du vill använda dig av. Hör av dig så hjälper vi dig att byta uppkoppling på ditt larmsystem.

Nytt larm

Dags att uppgradera eller skaffa ett helt nytt larm. Passa på att tjäna pengar på din köpta larmutrustning med Svenska Alarms inlösenprogram Byt in. Det är bra för miljön att återbruka produkter. Och det är bra för din plånbok att få betalt för din köpta larmutrustning som du äger.

Prisgaranti

Hos Svenska Alarm har du alltid marknadens lägsta pris. Vi erbjuder Sverige smartaste säkerhetstjänster med prisgaranti. Har du hittat ett lägre pris så hör av dig, så matchar vi det.

Ingen bindningstid

Vi har inga bindningstider på våra tjänster. Du kan närsomhelst pausa, byta eller avsluta tjänsterna som du har hos Svenska Alarm.

Jag tänker flytta

Överlåt tjänsterna eller flytta med ditt smarta larmsystem. Det är enkelt att överlåta tjänsterna till en ny person eller företag som vill använda larmsystemet. För dig som ska flytta så hjälper vi dig att flytta med larmsystemet.


Kontakta oss så hjälper vi dig

Skicka ett mail till [email protected], klicka på chatten nere till höger eller ring oss på 0770-112060.

Vi behöver kunna verifiera att behörig person avslutar ett avtal

Det är viktigt att ingen obehörig person pausar eller avslutar ett larmabonnemang för någon annan. Därför behöver en uppsägning göras av en verifierad behörig person. Att verifiera sig är enkelt. Du kan komma in på vårt kontor och uppvisa legitimation och göra en muntlig uppsägning, du kan skriva under med din namnteckning på en skriftlig uppsägning som du skickar in, eller använda en av våra digitala uppsägningsblanketter där du enkelt signerar med BankID.

 1. En uppsägning måste ske av en verifierad behörig person.

 2. En uppsägning ska innehålla:
  Namn på behörig person
  Kundens namn (privatperson eller företag)
  Adress där larmanläggningen finns installerad
  Mobilnummer
  E-post
  Verifiering av behörig person.

 3. Vid en uppsägning får du får alltid en skriftlig bekräftelse som skickas med epost.


Behörig person att avsluta en tjänst

Personen som ingått avtalet och eller utsedd behörig person av den som ingått avtalet kan avsluta avtalet. Det kan till exempel vara en privatperson, firmatecknare eller en tillsatt förmyndare.När förlängs en årsperiod av en tjänst

En förlängning sker tre månader innan nästkommande årsperiod. Det innebär att en tjänst som förlängs 1a maj ska skriftligen vara avslutad senast 1a februari.

Tre månaders uppsägningstid

Alla våra tjänster har tre månaders uppsägningstid. Det innebär att från uppsägningsdatum måste du betala fram till att tjänsten avslutas.

Jag har betalt i förskott får jag tillbaka pengar då?

Tjänster som är betalda i förskott kommer att fungera och kunna nyttjas under hela perioden. Svenska Alarm har säkrat upp och betalt till leverantörer av larmcentral bevakningsbolag och uppkoppling med säker datatrafik för samma period. Ingen återbetalning kan därför göras.Postadress att skicka till
Vi rekommenderar att du använder rekommenderat brev. Skicka snigelpost till:
Svenska Alarm
Ystadvägen 17
214 30 Malmö

Foto eller skannat dokument med uppsägning via E-post skickas till:
[email protected]

Vad händer med min försäkringsrabatt?

Ett godkänt larm ger upp till 15 % rabatt på hemförsäkringen. Var noga med att uppdatera dina försäkringsvillkor och betala din högre premie innan du gör en uppsägning av larmet.

Ändringar

Svenska Alarms villkor kan komma att uppdateras regelbundet.


Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till [email protected], eller ring oss på 0770-112060.

Fick du svar på din fråga?