Batteri: CR 123A - Klicka och köp ditt batteri direkt i vår butik.

Börja alltid med att sätta larmsystemet i Serviceläge. Serviceläge innebär att sirenen inte kommer att tjuta och att en väktare inte åker.

• Lossa skruven på framsidan helt och lyft av locket på Magnetkontakten.
  • Ta ut batteriet. Förbrukat batteri lämnas till återvinningsstation eller batterilåda.
  • Sätt i nytt batteri. Tänk på polariteten.
  • Sätt tillbaka locket till Magnetkontakten och skruva in skruven.
  • Kolla att kontakten blinkar när dörren öppnas och stängs.

Vill du få hjälp med att byta batteri? Vår larmtekniker kan komma förbi och hjälpa dig. Klicka här för att läsa mer om batteribyte och boka en Service.

Kolla in vår instruktionsvideo för batteribyte i Magnetkontakt