Här hittar du din aktiveringskod från Svenska Alarm

Längst bak i Användarmanualen finns din aktiveringskod. I mappen som Svenska Alarm lämnar ihop med installationen hittar du din Användarmanual. En aktiveringskod kan liknas vid en licens. Använd aldrig samma aktiveringskod till två appar för då kommer de båda apparna att sluta fungera.

Har du bytt telefon?

Viktigt att du först raderar appen från din gamla telefon.

Så här gör du för att ladda ner Svenska Alarms app AlarmView.

Vill du ha hjälp med en ny aktiveringskod eller kan inte hitta din gamla. Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Använd gärna formuläret här nedanför.