Till en larmanläggning kan det kopplas upp till åtta appar/användare. Klicka här för att läsa om hur du laddar ner appen.

Att lägga till användare kostar inget extra. Det ingår åtta användare i en larmtjänst. För att lägga till en användare behöver du en unik Aktiveringskod. En aktiveringskod kan liknas vid en licens. Använd aldrig samma aktiveringskod till två appar för då kommer båda två apparna att sluta fungera.

Här hittar du din aktiveringskod från Svenska Alarm

Längst bak i Användarmanualen finns din aktiveringskod. I mappen som Svenska Alarm lämnar ihop med installationen hittar du din Användarmanual.