Flera användare i appen

Alla i familjen kan ha appen, grannen och dina arbetskollegor. Det går att lägga till flera användare.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Till en larmanläggning kan det kopplas upp till åtta användare. Klicka här för att läsa om hur du laddar ner appen.

(här kan du läsa mer om att lägga till användare i din app för Kamerabevakning)

​
Att lägga till användare kostar inget extra. Det ingår åtta användare i en larmtjänst. För att lägga till en användare behövs en epost och ett mobilnummer. Vi hjälper gärna till att uppdatera kontot med flera användare.

​

Kontakta oss så hjälper vi till att uppdatera kontot med fler användare