Till en larmanläggning kan det kopplas upp till åtta användare. Klicka här för att läsa om hur du laddar ner appen.

Att lägga till användare kostar inget extra. Det ingår åtta användare i en larmtjänst. För att lägga till en användare behövs en epost och ett mobilnummer. Vi hjälper gärna till att uppdatera kontot med flera användare.

Kontakta oss så hjälper vi till att uppdatera kontot med fler användare

Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, klicka på chatten nere till höger eller ring oss på 0770-112060.