Cookies

Svenska Alarm använder cookies och liknande tekniker på vår hemsida för att förbättra din upplevelse när du besöker vår sajt. Du kan läsa mer i vår Integritetspolicy för att se hur vi på ett säkert sätt behandlar dina personuppgifter.

Vad är cookies?
Cookies är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. De skickas från vår hemsida eller våra partners webbservers och sparas på din dator, surfplatta eller telefon enligt nedan. Vi använder oss av olika cookies:
·      Sessionscookie är en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare.
·      Varaktig cookie är en cookie som ligger kvar på din dator tills utgångsdatum passerar eller tills du väljer att raderar dem själv.
·      Förstapartscookie är en cookie som skapas av webbplatsen du besöker.
·      Tredjepartscookie är en cookie som skapas av tredje part. Det vill säga en annan sida än den du besöker.

Varför använder vi cookies?
De cookies vi använder är till för att förbättra kundupplevelsen. Några av våra funktioner behöver cookies för att sajten ska fungera på ett bra sätt för dig som användare. Till exempel att du varukorgen minns dina varor. Man kan dela in våra cookies och deras användning enligt följande:
·      Nödvändiga cookies är helt nödvändiga för att du ska kunna skicka in en felanmälan och eller lämna kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig.
·      Analyscookies tillhandahåller övergripande information om vilka sidor du besöker. Vi använder informationen för att förbättra kundupplevelsen
·      Funktionscookies gör att vi kan spara kundspecifika inställningar, till exempel betalningssätt. Utan dessa typer av cookies skulle vi inte kunna göra inställningar enligt dina önskemål.
·      Marknadsföringscookies användsför att personalisera och förbättra din upplevelse på vår hemsida, i marknadsföringsmail och i tredjepartsannonsering.
·      Analys: Analyscookies samlar in information om hur användarna surfar och hjälper oss förstå hur sajten används. Vi använder informationen för att förbättra din upplevelse.
·      Annonsering: Annonscookies samlar information om dina aktiviteter och till exempel besökta produkter. På så vis kan vi visa dig relevant annonsering på andra ställen. Som sökmotorer, sociala medier och annonsnätverk.

Hur kan jag ta reda på vilka cookies som används?
Du kan ställa in vilka cookies som är tillåtna i din webbläsare. Du kan även visa de cookies som sparas på en webbplats. Om du väljer att begränsa vilka cookies som är tillåtna kan Svenska Alarms hemsida sluta att fungera.

Kontakta oss
Svenska Alarm Gruppen AB, org.nr 556792-8402 är personuppgiftsansvarig. Vår postadress är Box 21049, 200 21 Malmö. Du kan även kontakta oss på 0770-112 060 eller personuppgift@svenskaalarm.se.

Uppdaterad 2018-07-19

Hittar du inte svaret till din fråga?

Vi löser dina ärenden via telefon och mail så snabbt vi kan. Kundbesök alla vardagar.

RING 0770 112 060 info@SvenskaAlarm.se
desk@svenskaalarm.se
https://cdn.desk.com/
false
desk
Laddar
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
om
false
Otillåtna tecken har hittats
/customer/sv/portal/articles/autocomplete